Subject: mySAP WAS Test drive hangs during install of database creation

list at yk.tp list at yk.tp
Sat Feb 28 14:40:39 MET 2004


Guptar,

Can you tell us which version of redhat were you using?

At Fri, 27 Feb 2004 18:13:49 +0100,
Guptar\(Yahoo\) <rama_guptar at yahoo.co.uk> wrote:
> 
> I too was having this problem yesterday!!!!... but for it appeared me the
> loss of telnet was causing the install proces to die.  This leave SAP
> dattabase partially installed, not good!!!  I have to uninstall SAP, for
> safety I start at beginning and run direct from the system directly attached
> keybord and screen (I think this is called main console).
> If you system is not "headless" try to run install direct from there.  And
> close any unneeded process before you are doing it.  I have found default
> Redhat is having all kind of interesting wonderful things started, if you
> let it decide by defaults.
> 
> > Message: 2
> > Subject:  mySAP WAS Test drive  hangs during install of database creation
> > Date: Thu, 26 Feb 2004 15:23:10 -0600
> > From: "Vu Le" <vle at dallaseuropean.com>
> > To: <linux.general at listserv.sap.com>
> >
> > I'm stuck at the last step of the install where the SAP database is
> > being created.
> > Sapbasis-6.10-1...rpm
> >
> > It would run for 5 minutes then everything just frozed. The screen and
> > mouse frozed.
> > I can't even telnet into the system.
> >
> > Where should I go from here? Where are the logs to find out what is
> > going on?
> 
> _______________________________________________
> linux.general mailing list
> linux.general at listserv.sap.com
> http://listserv.sap.com/mailman/listinfo/linux.general

-- 
Yutaka KAWASE <list at yk.tp>



More information about the linux.general mailing list