RES: Unable to start WAS after install on RedHat 7.1

Jeferson Maiko Souza Evangelista jevangelista at drogamed.com.br
Mon Feb 9 14:54:08 MET 2004


Hi Jiyang,

I have installed the WAS test drive on RH 7.1 without problems, but I have
started the WAS via su - wasadm calling 'startsap' and not calling
'sapstart' .

Regards,

Jeferson M. S. Evangelista
T.I. - Drogamed
*55  41  217-1716
* jevangelista at drogamed.com.br


> -----Mensagem original-----
> De:		linux.general-request at listserv.sap.com
> [SMTP:linux.general-request at listserv.sap.com]
> Enviada em:		sábado, 7 de fevereiro de 2004 07:53
> Para:		linux.general at listserv.sap.com
> Assunto:		linux.general digest, Vol 1 #567 - 2 msgs
> 
> Send linux.general mailing list submissions to
> 	linux.general at listserv.sap.com
> 
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> 	http://listserv.sap.com/mailman/listinfo/linux.general
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> 	linux.general-request at listserv.sap.com
> 
> You can reach the person managing the list at
> 	linux.general-admin at listserv.sap.com
> 
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of linux.general digest..."
> 
> 
> Today's Topics:
> 
>    1. Unable to start WAS after install on RedHat 7.1. (Young J. Wu)
>    2. Eval 6.10 on RedHat Enterprise v3 (Ken Adams)
> 
> --__--__--
> 
> Message: 1
> From: "Young J. Wu" <jiyangwu at comcast.net>
> To: <linux.general at listserv.sap.com>
> Subject: Unable to start WAS after install on RedHat 7.1.
> Date: Fri, 6 Feb 2004 09:32:41 -0500
> 
> 
> I have installed the WAS test drive  on RedHat 7.1 machine.
> 
> All the installation goes smothly,  I have reference your previous thread
> to
> install on
> RedHat Linux.
> 
> And the sapbasis initiated successfully, which means a successfully
> installation.
> 
> But I can not start the SAP and WAS via 'su - wasadm and call the
> sapstart',
> get the following error messages:
> 
> wasadm>sapstart
> sapparam(1c): No Profile Used.
> sapparam: SAPSYSTEMNAME neither in Profile nor in Commandline
> *** unkown SAPSYSTEMNAME
> (1694) Exiting with Return Code -101 (Unkown Sap-System-Name)
> 
> I have set the Gnome login console with the --login option.
> 
> Thank you!
> Jiyang
> 
> 
> --__--__--
> 
> Message: 2
> Date: Fri, 6 Feb 2004 06:34:10 -0800 (PST)
> From: Ken Adams <kennethadams60521 at yahoo.com>
> Subject: Eval 6.10 on RedHat Enterprise v3
> To: linux.general at listserv.sap.com
> 
> Hi All,
> 
> Has anyone successfully installed the evaluation Web
> Application Server 6.10 / SAP DB 7.3 on RedHat Linux
> Enterprise V3?
> 
> I'm looking for suggestions . . . 
> 
> Thanks,
> 
> Ken Adams
> 
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Finance: Get your refund fast by filing online.
> http://taxes.yahoo.com/filing.html
> 
> 
> --__--__--
> 
> _______________________________________________
> linux.general mailing list
> linux.general at listserv.sap.com
> http://listserv.sap.com/mailman/listinfo/linux.general
> 
> 
> End of linux.general Digest
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://listserv.sap.com/pipermail/linux.general/attachments/20040209/8bc5da2a/attachment.html


More information about the linux.general mailing list